Tájfotózás tippek | Havazás

Tájfotózás tippek, fotós tippek, tájfotók | Fotóstanfolyam

Tájfotózás tippek | Havazás. Nem kis mennyiségű hó zúdult kis hazánkra, így nem hagyhattam ki, hogy ne láthassam úgy a természetet, ahogy kb. 10 éve nem…
Fel lehetne sorolni sok alapbeállítást, de semmit sem érne, mert ezt nem bemagolni kell. Többet érünk azzal, ha kimegyünk a természetbe a gépünkkel, mintha mellettünk porosodik a polcon, miközben arról olvasunk az interneten, hogy hogyan is kellene fotóznunk.

Tájfotózás tippek - Havazás 01

Tájfotózás tippek - Havazás 02

Tájfotózás tippek - Havazás 03

Tájfotózás tippek - Havazás 04

Tájfotózás tippek | Havazás. Manapság egyre több hobbifotóssal találkozhatunk szerte a világban, ami abszolút pozitív dolognak számít, mert így a kezdő művészek kiélhetik alkotási vágyaikat, ugyanakkor még akadnak olyanok, akik azt vallják, hogy napjainkban már bárki lehet fotós, hiszen a mai modern gépeken csak le kell nyomni az exponáló billentyűt.
Tény, hogy van erre is lehetőség, de azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja meg saját maga kitalálni a neki tetsző beállításokat, mert úgy sokkal inkább élvezetesebb lesz a fotózás és kellemesebb hatást fognak kelteni az elkészült képek.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Kezdő szintű alkotó fotográfusi tanfolyam

    A fotótanfolyamunkon elsajátíthatja a kreatív fényképezés alapjait, tisztában lesz a rekesz, zársebesség tudatos alkalmazásával. Az elméleti és gyakorlati órákat elismert fotográfusok tartják. A fotós tanfolyam kifejezetten a digitális és analóg fotográfia iránt érdeklődő hallgatókat vezeti be a szakma rejtett titkaiba.

    Fontos számunkra az alkotás iránti elkötelezettség, a fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen exponálni tanul meg, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fényképezés csodálatos tudományát, művészetét. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és a gyakorlati foglalkozások közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a fotográfiai alkotások létrehozatalában.
    A kompozíciós szabályok elsajátítására külön képértékelések, képelemzések adják a legmegfelelőbb megoldást.

    2012. szeptember 27. csütörtök at 15:48

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>