Design képek | Tanévnyitóra

Design képek, fotók és grafikák | Design center Budapest

Design képek | Fotók és grafikák. Eljött az idő amikor Vlagyimir Iljics arca lekerült az iroda fehér faláról, s a fűrészporos tapéta is akcióban torlódik a barkács áruházak polcain. Új trend van: egyéniség és stílus.
Vállald fel, mutasd meg másoknak is, ki vagy! Itt az idő, hogy kibontakoztasd saját elképzeléseidet. Mert semmi sem olyan személyes, mint az otthonod, a négy fal, ami körülvesz.

Design képek - Ceruza

Design képek | Fotók és grafikák. Egy minőségi otthonba minőségi dekorációk és design fotók illenek, hiszen a lakberendezésben felhasznált anyagok, színek és a különleges design határozza meg egy otthon hangulatát. Amikor Ön lakberendezési tárgyait válogatta, Ön is biztosan a minőséget és a stílust tartotta szem előtt. Biztosan Ön sem szeretne egy olyan lakásban élni, ahol minden nap szembesül az olcsón vásárolt dekorációs képekkel, vagy értéktelen nyomtatott design képekkel!
A kép témája és színvilága alapjában megváltoztathatja a szoba hangulatát, így körültekintően dönts arról, melyik fotóból készítteted el a vászonnyomatot.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>