Kerékpár magazin | Fotóművészet

Kerékpár magazin, kerékpár fotók | Fotóművészet, fotókiállítás

Kerékpár magazin | Fotóművészet. A kerékpár [vagy bicikli]: egy emberi erővel hajtott jármű. XIX. századi kifejlesztése után fokozatosan nyerte el a mai formáját. Egykerekű típusát monociklinek, háromkerekű változatát pedig triciklinek hívják.

Kerékpár magazin fotóművészet 1

Kerékpár magazin | Fotóművészet. A 20-as években még komolyan készültek az emberek a fotózásra. Esemény volt, ha a műteremben vagy akár a lakás nappalijában fotográfia készült a családról. Már napokkal előtte izgatottan készültek a „nagy eseményre”. A legjobb ruhájukat vették ki a nagy szekrényből, a férfiak felkeresték a borbélyt aznap reggel. A hölgyek a tükör előtt gyakorolták az ábrándos tekintetet vagy az elhivatott anya pillantását. Mivel nem tudhatták még hány alkalom adódik az életükben amikor a kamera elé állhatnak, ezért ezeknek a képeknek tökéletesnek kellett lenniük. Egy jól sikerült fotó akár meghozhatta a hőn áhított esküvőt, a jó partit, de kikerülhetett az ebédlő falára is ahol az egymást követő generációk csodálhatták meg, a kor hangulatát. A gyökereket.

Kerékpár magazin fotóművészet 2

Kerékpár magazin | Fotóművészet. Mára, a digitális korszak beköszöntével már megváltozott az igény a képekkel szemben. Mintha eltűnt volna az az izgatott visszafogottság, ami megadta minden képnek az alaphangulatát. Pedig milyen nagy dolog is ott állni az udvaron, a vasárnapi ruhában a saját biciklivel!!!

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>