MV Agusta • Gulyás Speedart | Motoriginal

MV Agusta, oldtimer motorok | Fotóművészet, fotókiállítások

Oldtimer motorok. A zivatar illata még a levegőben úszik, a Millenáris Velodrom fáinak levelein ott csillognak a vízcseppek, de a pára mögül már átdereng a nap. Mintha tudná, hogy a következő eseményhez nem illik az eső. Az MV Agusta 125 [1963] egy példánya készen áll a fotózásra.

mv agusta poster 11

Fotóstúdiónknak az elmúlt hetekben lehetősége nyílt, a Gulyás Speedart műterem legfrissebb alkotását bemutatni. Kevés igényesen restaurált olasz veterán motorral lehet találkozni, de szerencsére vannak kivételek. Ilyen a most terítékre kerülő Gulyás Gyula által díjnyertesen restaurált oldtimer motor is.

mv agusta poster 3

Motororiginals: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Blendemanus

    MV Agusta 125 | Kitekintés

    Az MV Agusta történelme a vergherai gyár legelső sorozat-gyártott modelljével, az 1945-ös MV 98cc-vel kezdődik (a név is innen ered MV=Meccanica Verghera). Az MV Agusta története, oly sok gyártóhoz hasonlóan kismotorok gyártásával kezdődött, ám kezdetben nem sikerült meghódítani a piacot. Ez a tény hamar a motorsportok felé sodorta a gyárat, ahol 1952-től 25 éven keresztül fényesen csillogott az MV Agusta név. A különböző bajnokságokban összesen 37 konstruktőri, 38 egyéni világbajnoki címet és nem kevesebb, mint 270 futamgyőzelmet zsebeltek be, amely immár az eladásokban is pozitívan jelentkezett.

    2012. június 4. hétfő at 12:44

  2. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

    Fotóstanfolyamunkat azoknak találtuk ki, akik már vásároltak fényképezőgépet, vagy most állnak vásárlás előtt.

    Ha már van tükörreflexes géped, de még elveszel a menüben és a gombok erdejében, de tudni akarod mi mire való, mi mindent megmutatunk neked.

    Most akarsz fényképezőgépet venni, de nem tudod melyik lesz számodra a legmegfelelőbb itt a helyed! Nem csak kiválaszthatod a legmegfelelőbbet, de a beszerzésben is segítünk!!!

    A tanfolyamon megtanítjuk a tükörreflexes gépek használatát, technikai kezelését és az ahhoz kapcsolódó fotós alapfogalmakat. Ha van már géped, ne hagyd otthon! Mi minden kérdésedre választ adunk!

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. június 5. kedd at 13:18

  3. Blendemanus

    Fotóoktatás | Technikai és szoftveres workshopok

    A technikai és szoftveres workshopok alkalmával az elméleti előadásokat és technikai gyakorlatokat egyben tartjuk témákra bontott feladatokkal. A szoftverek egyszerűbb kezelésének elsajátítása érdekében bemutatókkal színesítjük az előadásokat.

    Komoly szakmai háttérrel rendelkezünk, mely egyben biztosítja hallgatóinknak a további fejlődés lehetőségét. A workshop-okon elsajátíthatók a RAW képfeldolgozás, a digitális retusálás valamint a kreatív képalkotás technikai és művészi fogásai. Sok tippet-trükköt mutatunk hallgatóinknak, mely inspirálja őket is e rendkívül látványos, de nem könnyű műfaj elsajátítására.

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. július 16. hétfő at 07:39

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>