Virág képek | A fehér árnyalatai | Az otthonunk varázsa

Virág képek, fotók, virágok, liliom, magnólia, rózsa, írisz | Fotóművészet, művész fotók

Virág képek | A fehér árnyalatai. Végre fény, végre virágok! Virágvarázs. Egy friss és vidám tavaszi csokor felpezsdíti a mindennapjainkat. Színekkel, illatokkal játszhatunk fotóstúdiónkban – ezer lehetőség kínálja magát. A fehér árnyalatai, van képünk hozzá!

virág képek a fehér árnyalatai magnolia flower poster 1

Virág képek | A fehér árnyalatai. Végre tényleg lehetősége nyílik arra, hogy közvetlen környezetét saját elképzelése szerint formálja. Személyiségét tükröző hangulatúvá alakítsa ki lakását, igazodva, annak már meglevő belsőépítészeti stílusához. Hangulatunkat, közérzetünket meghatározza közvetlen környezetünk. Nem mindegy milyen légkörben telik el a napunk, milyen környezet fogad bennünket, ha esete hazaérünk. Az ember természetes igénye a saját környezetének kialakítása. Tegyünk minél több helyre fényképet!

virág képek a fehér árnyalatai red lilom flower poster 2

Virág képek | A fehér árnyalatai. A Poszter Galéria oldalain csupa olyan egyedi, fotóstúdiónk által készített fotót talál, melyekkel kellemesebbé teheti mindennapjait, dekorálhatja otthonát, környezetét. Újragondolt sziromvarázs.

virág képek a fehér árnyalatai war of the roses 1

Virág képek | A fehér árnyalatai. Az ember természetes igénye a saját környezetének kialakítása. Hangulatunkat, közérzetünket meghatározza közvetlen környezetünk. Nem mindegy milyen légkörben telik el a napunk munka közben, milyen emléki maradnak vendégeinknek miután távoznak éttermünkből, valamint milyen környezet fogad bennünket, ha esete hazaérünk.

virág képek a fehér árnyalatai iris flower poster 4

Virág képek | A fehér árnyalatai. Ki ne járt volna már olyan helyen, ahol belépve, a tekintetét egyből bűvkörébe vonta egy kép? Egy fénykép, vagy akár egy plakát, egy poszter, esetleg egy különleges nyomat, esetleg csak színkavalkád a falon, ami már majdnem képnek mondható. Ha a felsoroltak illenek Önre, vagy  szüksége van egy…érzésre, egy image-ra, design-ra, amit Galériánk képei adhatnak, keressen meg minket! Díszítse otthonát, környezetét egyedi poszterekkel, plakátokkal, nyomatokkal valamint reprodukciókkal!

virág képek a fehér árnyalatai liliom poster 1

Virág képek | A fehér árnyalatai: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

  1. Blendemanus

    Végre fény, végre virágok! | Újragondolt sziromvarázs

    A nyári kikeletet pedig érdemes beengednünk a lakásunkba ajtón, ablakon. Telünk ugyan nemigen volt, de a jóidő aktuális pillanatai mégis ugyanolyan szépségesek minden évben, ugyanolyan örömmel fogadjuk idén is. Lakberendezési és lakásszépítési virágokkal, hogy otthonunk is megújulhasson!

    2012. augusztus 31. péntek at 22:12

  2. Blendemanus

    Színekkel, illatokkal játszhatunk | Ezer lehetőség lakberendezésre

    Nézzük először a természet, a virágok valódi, igazi színeit, amelyeket a lakásban megmutatva máris napfényessé tehetjük a kedvünket. A világos, lendületes, élénk színek, a levegős, szikrázó árnyalatok és egyes pasztellek is ide tartoznak. A természet színei melegek és világosak: a virágok rózsaszín és fehér szirmai, sárgája, rózsaszíne, a szirmok élénkzöld árnyalata.

    2012. augusztus 31. péntek at 22:16

  3. Blendemanus

    Tegyünk minél több helyre fényképet | Fotóművészet

    Miközben tavaszi díszbe, örömbe öltöztetjük a lakást – töltsünk azért egyre több időt a szabad levegőn. Jót tesz testnek, léleknek. A nyíló virágok és zöldülő fák látványa úgyis elkísér hazáig.

    2012. augusztus 31. péntek at 22:19

  4. Blendemanus

    Fotóstanfolyamok, Fotósiskola | Digitális és filmes fotósiskola | Számítógépes és kézi laborálás

    Fotóstúdiónk meghirdeti fotósiskoláját. Módszerünk egy teljesen új, gyakorlat orientált, kreatív módszer, ami nem csak megismerést, rálátást, de vizuális szemléletmódot is eredményez a fotózás területén.

    Az oktatás két részre oszlik: az elméleti oktatásra, valamint a gyakorlatra: fotóstúdiónk művészeti sorozatainak fotózásán való részvétellel, esetleg közös projektek kidolgozása, és hallgatók által készített felvételek közös kiértékelésére. Hallgatóink szakmai gyakorlatok keretében eljöhetnek velünk stúdiónk saját projektjeinek fényképezéseire.

    Stúdiónk meggyőződése, hogy a fényképészetet csak gyakorlatban lehet elsajátítani. Ezért egy olyan tematikát alakítottunk ki, ahol a hallgatóval együtt állítjuk össze a tanrendet képességeinek, és érdeklődési körének megfelelően. A szakmai gyakorlatokon olyan helyszíneket látogatunk meg, és olyan témákat fényképezünk, melyeket a hallgatóinkkal együtt választunk ki.

    Tanfolyamunkat ajánljuk kezdőknek, és újrakezdőknek is, akik már tisztában vannak az elméleti alapfogalmakkal, de gyakorlatot szakmai jártasságot szeretnének:
    • Fotóstúdiónknál a fényképezés szinte bármelyik területéről szerezhet tapasztalatokat, és személyes kapcsolatrendszerünk, és professzionális felszerelésünk (melyet szükség esetén használhat) a garancia arra, hogy a gyakorlati óráinkon készült fényképeiben biztos, hogy örömet fog találni.
    • Kiterjedt kapcsolatrendszerünk a garancia arra, hogy olyan helyszíneken(ről) fotózhat, ahova csak engedéllyel szabad belépni, olyan díszleteket használhat, melyek többnyire csak pénzért elérhetőek, valamint ha fotóihoz szükséges bármilyen nemű és korú modellt is biztosítani tudunk. Így magasabb színvonalon készíthet fényképeket, mint amire egy átlagos fotózás esetén lehetősége adódna.
    • Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra. Stúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, te is aktívan részt veszel az órákon.
    • Kis létszámú max. 2 fős szakmai gyakorlatok, ami biztosíték arra, hogy az elméletek után minden gyakorlati kérdésére választ kap majd. Bátran szólj közbe, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdést újra meg újra.

    Barangoljon oldalunkon, és ha megtetszik valamelyik téma, fotózási helyszín, speciális díszlet, akkor a legközelebbi fotózáshoz akár csatlakozhat is. Ha egyedi ötlete van csak a felszerelés, vagy a kapcsolat hiányzik, kérjük, telefonáljon, hátha tudunk segíteni, együtt fényképezni.
    Csatlakozzon fotózásainkhoz, és lessen el pár mesterfogást! Jöjjön el Ön is, és tartozzon egy jó csapathoz, tanulja meg másképp látni a körülöttünk lévő világot!

    2013. november 12. kedd at 08:13

  5. Blendemanus

    A fényképezés technika alapjai | Digitális fotózásról

    Megvan végre a vadi új digitális fényképezőgéped, mégsem lettek jobbak a fotóid? Nem igazodsz el a rengeteg beállítási lehetőség között?
    Hát laikusok szerint a fotózás annyi hogy céloz és kattint. Pedig ennél sokkal több, mára művészeti és tudományi ágazattá fejlődött.

    Ahhoz hogy valaki szép képeket készítsen, komponáljon nem elég kattogtatni, itt tanulni is kell kicsit. Az oldalamon ehhez segítséget kaphatsz! A digitális fényképezés alapjait megismerve immár kihasználhatod a kamerád tudását! A kompozícióra ügyelve pedig az eddigieknél is jobb fotókra lehetsz képes! Ha már tudod az alapokat akkor már egy kis segítséggel tudni fogod hogy hogyan használd a géped különféle helyzetekben.

    Egy fotó feladata, az általa megfogalmazni kívánt kép, az esetleges céljainak elérése sok technikai paramétertől függ. A technika önmagában kevés egy jó fotóhoz, de a digitális fényképezés több a precizitást igényel, mint az analóg fotográfia.
    Nézzük, mik azok az alapvető fogalmak, amikkel tisztában kell lenni, ha a gépünket már ismerjük, de még mindig nem érjük el a kívánt eredményt.

    2013. december 8. vasárnap at 20:36

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>