Virágfotózás | Flower blossom

Virágfotózás | Fotóművészet, fotó művészet, fotókiállítás

Virágfotózás. A tavaszi megújulás és virágözön, megannyi növény szépségében teljesedik ki évről-évre, virágzó cserjék, fák, bokrok színpompájában gyönyörködhetünk.
Virágfotózás. Virágzás nyílsebesen, az elmúlt hónapban nem pihentek a növények.

virágfotózás flower blossom poster 1virágfotózás flower blossom poster 2

Virágfotózás | Flower blossom: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Fotó oktatás, fotóstanfolyamok | Digitális és filmes fotósiskola

    Fotóstúdiónk meghirdeti fotósiskoláját. Módszerünk egy teljesen új, gyakorlat orientált, kreatív módszer, ami nem csak megismerést, rálátást, de vizuális szemléletmódot is eredményez a fotózás területén.

    Az oktatás két részre oszlik: az elméleti oktatásra, valamint a gyakorlatra: fotóstúdiónk művészeti sorozatainak fotózásán való részvétellel, esetleg közös projektek kidolgozása, és hallgatók által készített felvételek közös kiértékelésére. Hallgatóink szakmai gyakorlatok keretében eljöhetnek velünk stúdiónk saját projektjeinek fényképezéseire.

    Stúdiónk meggyőződése, hogy a fényképészetet csak gyakorlatban lehet elsajátítani. Ezért egy olyan tematikát alakítottunk ki, ahol a hallgatóval együtt állítjuk össze a tanrendet képességeinek, és érdeklődési körének megfelelően. A szakmai gyakorlatokon olyan helyszíneket látogatunk meg, és olyan témákat fényképezünk, amelyeket a hallgatóink együtt választunk ki.

    2013. szeptember 24. kedd at 13:33

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>