Budapest Keleti pu. | Budapest nr.III | Fotósuli nr.VIII

Budapest Keleti pu. | Digitális fotózás, fotó magazin

Budapest Keleti pu. | Fotóstanfolyam. Nem olyan rég egy reklámügynökség dolgoztatott fotóstúdiónkban, akikhez jártam fotósulit tartani, és a munka ideje alatt felmerült, hogy kiadtak egy fotóstankönyvet mobiltelefonokhoz.
Fotósiskolánkban megtanulhatja azokat a fotózási trükköket, és photoshop tippeket, valamint szakmai fortélyokat, melyekkel a mobil telefonjával készített fényképei profi hatást kelthetnek.

Budapest keleti pu fotóstanfolyam 1

Budapest Keleti pu. | Fotóstanfolyam. Velünk megtanulhatod, hogyan kezeld könnyen, gyorsan és biztosan fényképezőgépedet, és hogyan tedd vonzóvá fotóidat, stúdióban, szabadtéren, otthoni környezetben vagy családi eseményeken, amiben profi oktatóink és fotóstúdiónk is segítségedre lesznek. A gyakorlatban ismerheted meg fényképezőgéped működésének titkait és a fotózás technikai és művészeti szempontjait is.

Budapest Keleti pu. | Fotóstanfolyam: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

    A kezdő alkotó fotográfus tanfolyamunk, kezdőknek és újrakezdőknek egyaránt ajánlott. Az alkotó fotográfusi tanfolyamunkon elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk Önnek az alkotó fotográfia alapvető lépéseit elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés formai szabályainak megfelelően.

    Az elméleti és gyakorlati órák kifejezetten a digitális és analóg fotográfia iránt érdeklődő hallgatókat vezeti be a szakma rejtett titkaiba. Fontos számunkra az alkotás iránti elkötelezettség, a fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen exponálni tanul meg, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fényképezés csodálatos tudományát, művészetét. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és a gyakorlati foglalkozások közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a fotográfiai alkotások létrehozatalában.

    Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a tükörreflexes gépvázak kezelését, a RAW formátum feldolgozását (digitális labor), a kompozíciós szabályokat és a térlátást, az emberábrázolás technikáját, az esti városképek és épületek fényképezését, a rendszervakuk tudatos használatát, a riport és sportfényképezést, a kreatív tájfényképezést, a műtermi modellfotózást, a szabadtéri esküvői képek készítését és a modell fényképezés alapjait. A fotótanfolyam szép, esztétikus felvételek készítésére, e mellett jó hangulatú együttlétekre és baráti kapcsolatok kialakítására nyújt lehetőséget.

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. június 26. kedd at 12:18

  2. Blendemanus

    Fotótanoda | Gyakorlati oktatásokkal

    Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan lehet profin fotózni digitális fényképezőgépeddel? Ha igen, akkor jelentkezz fotósulinkra, és készíts lélegzet elállító fotókat akár már az első tananyagunk gyakorlati órája után.

    Előre bocsátjuk, hogy tanfolyamunk nem profiknak szólnak, hanem azoknak, akik beleuntak abba, hogy nem tudnak saját gyermekükről, vagy családjukról, esetleg egy nyaralásról, kirándulásokról olyan képeket készíteni, melyeket elképzeltek, szeretnének.

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. július 2. hétfő at 12:12

  3. Blendemanus

    Fotóoktatás | Photoshop fotósoknak

    Sajátítsd el a legelterjedtebb képszerkesztő eszköz, az Adobe Photoshop használatát a fotós szemszögéből!

    Speciális tematikájú képzésünkön a fotográfiai felhasználók számára nyújtunk hasznos, gyakorlati ismereteket a képfeldolgozás, retusálás és képszerkesztés területén. Sokéves fotós és képi utómunka tapasztalattal tálaljuk a szakmai fogásokat. A tippek és trükkök bemutatásával együtt olyan képzésben részesülhetnek tanítványaink, ami egyedülálló a mai oktatási piacon.

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. július 16. hétfő at 07:37

  4. Blendemanus

    Fotózás és képfeldolgozás tanfolyam

    Elolvastál már több könyvet, elvégeztél már egy fotótanfolyamot is és mégsem sikerülnek úgy a fotóid, ahogy szeretnéd? A hogyanon túl a miértre is választ keresel? Teszteld le magad, szerintünk itt a helyed!

    Mikor kezünkbe veszünk egy mai digitális tükörreflexes fényképezőgépet legtöbbünknek eszébe sem jut, hogy milyen hihetetlen mennyiségű mérnöki tudás és technológiai különlegesség bújik meg a borítás mögött. Azt meg még kevesebben gondoljuk végig, hogy ezek hogyan dolgoznak azért, hogy elkészüljön a kívánt felvétel.

    Pedig, ha tökéletesen ki akarunk aknázni egy fotós szituációban rejlő lehetőséget, akkor a blendén és záridőn túl, ha nem is mérnöki mélységben, de ismernünk kell, hogyan is működik a kezünkben lévő technika. Mert a felkínált funkciók és beállítási lehetőségek nem mindig az ideális képet szolgálják, hanem a kényelmet, a filmes korszakból hozott tudás pedig sok esetben elavult, érvényét vesztette.

    Ezért jó tudni, hogy adott szituációban mely funkciókat, funkció kombinációkat nem szerencsés használni és melyeket részesítsük előnyben, mert célunk a legjobban kivitelezett expozíció!

    Vigyázat, technikai megközelítés! A tanfolyam során nem lesz szó harmadoló pontról és kompozícióról, csak a színekről, a digitális fényképezőgép működésének titkairól, funkcióinak kreatív használatáról és a képfeldolgozásról. Arról viszont minden hókuszpókuszt mellőzve, csak érthetően! Eloszlatunk több közkeletű tévhitet, feltárjuk a funkciók nem dokumentált hátterét és megmutatjuk hogyan lehet éles, a lehető legtöbb részletet és árnyalatot visszaadó expozíciót készíteni.

    2013. december 15. vasárnap at 18:38

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>