Critical Mass Anno | Fotómúzeum

Critical Mass Anno, fotómúzeum | Fotóművészet, fotókiállítások

Critical Mass Anno | Fotómúzeum. Kerékpáros szezonnyitó nap a hétvégén. Szombaton reggeltől [remélhetőleg] a bringákról fognak szólni Budapest utcái. Stúdiónk is tradíciót szeretne teremteni, hogy az idei rendezvényről készít egy fotókiállítást. Addig is kedvcsinálónak itt egy fénykép gyűjteményünkből.

Critical Mass Anno - Fotómúzeum

Kapcsolódó cikkünk.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Blendemanus

    Régi fotók | Fotográfiák | Fotóművészet

    Izgalmas és sok meglepetést tartogató feladat a fotográfia egyre terjedelmesebb és szerteágazóbb életrajzának szövetében nyomon követni azokat a szálakat, melyek azt mutatják, hogyan hatolt be az új médium az emberek tudatába, életébe, hogyan vett részt az emberi kapcsolatok alakulásában, befolyásolta a világról alkotott képet, formálta identitástudatukat, kötődéseiket vagy éppen morális meggyőződésüket.

    Nagy örömmel vállaltuk fel azt a feladatot, hogy a fotózás hőskora óta elkészített “kallódó” képeket megmentsük az enyészettől, és azokat közkinccsé tegyük.

    2012. augusztus 3. péntek at 15:43

  2. Blendemanus

    Fényképek digitalizálása | Szkennelés

    Fotóstúdiónk így a XXI. században egy kicsit múlt-idézve felajánlja, hogy beszkenneli archív anyagait. Rendelkezünk bármilyen méretű (leica, roll, sheet film), bármilyen nyersanyag (papírkép, negatív, dia), digitalizálásara alkalmas nyomdai szkennerrel.

    A jól sikerült kiadványok ismérvei közé tartozik a képanyag. A fényképeket, ha nem digitális kamerával készülnek a felvételek, először digitalizálni kell. A képek magas színvonalon végzet digitalizálását, ezt a nyomdai előkészítésben alapvető, kiegészítő szolgáltatást a CCG Fotóstúdió már a kezdetek óta biztosítja.

    A legfejlettebb berendezésekkel végzett szkennelés akkor válik igazán jelentőssé, ha a megrendelő igényes képeket szeretne viszontlátni kiadványában. Ennek az elvárásnak az egyszerű asztali szkennerek és a hozzájuk kapható szoftverek technikai adottságai már nem minden esetben felelnek meg. Itt számos olyan paramétert kell figyelembe venni, amelyeket professzionális felhasználásra tervezett berendezésekkel lehet megfelelő módon beállítani és rögzíteni. Ebben nyújtanak segítséget teljeskörű nyomdai szkennereink a tapasztaltunk, amikkel számos igényes munkát tudhatnak maguk mögött.

    További információért keressen bennünket bizalommal a kapcsolat menüpontban feltüntetett telefonszámon, vagy drótpostán.

    2012. augusztus 13. hétfő at 19:54

  3. Blendemanus

    Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

    Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

    Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

    2013. december 11. szerda at 23:16

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>