Design fotók | Pálma

Design fotók, Budapest design | Fotóművészet

Design fotók, Budapest design | Fotóművészet. Mi a Poszterháznál szeretjük a munkánkat! Az inspiráló képeket, a kreativitást és a prémium minőséget. Az elsődleges célunk, hogy Téged inspiráljunk, és a segítségünkkel vigyél színt, életet az otthonodba. Legyen az egy vászonkép, művészfotó.

design fotók - pálma 01

Design fotók, Budapest design | Fotóművészet. Több évtizedes munkásságunk, eddig elért sikereink és maximalizmusunk a garancia rá, hogy fényképeink a legmagasabb minőséget képviselik. Nem ismerünk kompromisszumot, csak a legjobb témákkal dolgozunk.
Számunkra és elkötelezett alvállalkozóink számára megrendelőink igényeinek teljesítése nem csupán munka, hanem egyben hobbi is, hiszen nap mint nap a egyedi és témák remekeivel dolgozhatunk, miközben vásárlóink visszajelzéseiből, az általuk küldött fotókból tudjuk azt, hogy mekkora izgalommal várják az általunk elkészített képeket, s micsoda örömmel ajándékozzák azt szeretteiknek vagy díszítik vele saját otthonukat. Évtizedekig élénk színek.

design fotók - pálma 02

Design fotók, Budapest design | Fotóművészet. A Poszterház megálmodásakor csapatunk célja nem egy több millió képből álló vegyes minőségű képadatbázis létrehozása volt, hanem olyan maradandó archívum megalkotása, mely jelen pillanatban példa nélküli a magyar piacon. Kollekciónk kalandozás a témák, a formák és a különleges tárgyak világában. Arra törekedtünk, hogy ne csupán a képeket mutassuk meg Önöknek, hanem fotótémáink egyedi arcát.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>