Fotósuli kezdőknek • Fotósuli nr.VI | Budapest nr.I • Erzsébet híd

Fotósuli kezdőknek, fotósuli Budapest | Fotóstanfolyam

Fotósuli kezdőknek | Fotóstanfolyam. Manapság legtöbben digitális fényképezőgépeket használnak családi események, kirándulások megörökítésére, vagy munkához. Tanfolyamunkon a vizuális látásmód fejlesztésén, és a gépválasztáson át egészen a digitális technikával készült képek utólagos számítógépes korrekciójáig mindent megtanulhat.
A fotósulink ugyan nem az egyetlen, a fotózás rejtelmeit oktató fotóiskola, de vannak dolgok, amik teljesen egyedivé teszik és kiemelik a többi, hasonló fotósuli közül. Fotósulink gyakorlati óráin igyekszünk felhívni hallgatóink figyelmét olyan fotótémákra, amelyek mellett ők talán elsétálnának.

fotósuli kezdőknek - talicska 03

fotósuli kezdőknek - talicska 04

További fényképek: [1] [2] [3] [4] [5]

Fotósuli kezdőknek | Fotósuli Budapest. A képzés helyszíne Budapest szívében található. Bevezetés a fényképezés rejtelmeibe, az exponálás alapjaitól a képalkotásig, egyszerű és közérthető magyarázatokkal.
Amennyiben több információra lenne szüksége fotóiskolánkról, ide kattintva megkaphat minden szükséges tájékoztatást. Ha beszélni szeretne velünk, kérem, keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

  1. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

    Szakmai tapasztalatainkat szabadiskolánkban oktatjuk. Iskolánk különlegessége, hogy elkészült munkáink tapasztalatait első kézből tudjuk hallgatóinknak átadni.
    Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra! Stúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, te is aktívan részt veszel az órákon! Az órák elméleti és gyakorlati részből épülnek fel. Az elméleti órákat a stúdiónk otthonos környezetében, a gyakorlati órákat szintén itt, illetve változatos kültéri helyszíneken tartjuk. Bátran szólj bele, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdést újra meg újra.
    A werk és a világítástechnikai megoldások minden fotós számára nélkülözhetetlen alapelemei a munkavállalásnak és a feladatok igényes megoldásának. Csak ezután következhet az analóg és digitális utómunka. Iskolánkban az archaikus fotótechnikák és fényképezőgépek is részei a tananyagnak.
    Tanfolyamunkon a vizuális látásmód fejlesztésén, és a gépválasztáson át egészen a digitális technikával készült képek utólagos számítógépes korrekciójáig mindent megtanulhat.

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. június 20. szerda at 11:55

  2. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | A fotóoktatás címszavakban

    • Minden a színekről, színterekről, konverzióról és a kalibrációról.
    • Harc az éles képekért és az árnyalatokért. A fényképezőgép működése, haladó beállításai és trükkök a funkciók kreatív alkalmazásához.
    • Biztonság minden áron. A fotós munkafolyamat bemutatása.
    • Hozd ki a legtöbbet expozíciódból! A RAW állomány rejtelmei és feldolgozása.
    • Retusálás, kreatív élesítés.

    2013. december 15. vasárnap at 18:40

  3. Blendemanus

    Fotótanfolyam | Első lépések a digitális fotózás világában

    Kezedben egy digitális fényképezőgép, és szeretnél még jobb képeket csinálni? A kamera használati utasítását átböngészted, de mégsem sikerülnek úgy a felvételeid, ahogy szeretnéd? Itt az ideje, hogy jelentkezz fotótanfolyamunkra!
    Kezdőknek szóló tanfolyamunkon a tantermi órák mellett különböző helyszíneken, a gyakorlatban is kipróbáljuk az elméletben tanultakat. A képzés végére megismerkedsz a géphasználat mellett az érdekes fotók készítésének trükkjeivel és az alapvető kompozíciós szabályokkal is.

    2013. december 15. vasárnap at 18:41

  4. Blendemanus

    Képfeldolgozás tanfolyam | Színhelyes

    Átfogó színkezelési ismeretek a pixelektől a nyomatig. Ezt az elméleti képzésünket kezdő és haladó fotósoknak, videós szakembereknek, grafikusoknak ajánljuk, valamint mindenkinek, akinek munkája során színekkel kell dolgoznia.

    Tanfolyamunkon nemzetközileg elismert szakember vezet be a képfeldolgozás színhelyes munkafolyamatainak rejtelmeibe. A színek kezelésének alapjain túl megismerheted a fényképezőgép, a monitorok szoftveres és hardveres kalibrálását valamint a nyomtató és a hordozó médiumok profilírozását. A képzés elvégzését követően átlátod a teljes színkezelési munkafolyamatot és megtanulod, hogy hogyan készíthetsz vagy készíthetsz elő a legváltozatosabb kimenetekre készülő, színhelyes, a legtöbb árnyalatot és részletet visszaadó anyagot.

    2013. december 15. vasárnap at 18:43

  5. Blendemanus

    Fotóoktatás egyedi tematika alapján | Szemtől szemben

    Időbeosztásodhoz igazodó, egyéni képzést keresel? Szeretnéd, ha az oktató csak rád figyelne? Esetleg csak néhány konzultációs alkalomra lenne szükséged, ahol választ kaphatsz kérdéseidre?
    Legyél kezdő vagy haladó, legyen szó a fényképezőgép beállításairól, színkezelésről, kalibrációról, RAW feldolgozásról, digitális képfeldolgozásról vagy terepen történő gyakorlati képzésről, a Szemtől szemben képzésen bármelyik témakört igényeidnek megfelelően elsajátíthatod.

    Fogalmazd meg elképzeléseidet, és oktatónk összeállít egy személyre szabott, képességeidhez és érdeklődésedhez legjobban illeszkedő tananyagot Neked!

    2013. december 15. vasárnap at 18:45

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>