Fotós képzés nr.IV | Photograpers bag nr.I

Fotós képzés | Amatőröknek stúdió gyakorlattal

Fotós képzés | Amatőröknek stúdió gyakorlattal. Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra! Stúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, te is aktívan részt veszel az órákon! Az órák elméleti és gyakorlati részből épülnek fel. Az elméleti órákat a stúdiónk otthonos környezetében, a gyakorlati órákat szintén itt, illetve változatos kültéri helyszíneken tartjuk. Bátran szólj bele, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdést újra meg újra.

fotós képzés - photography

Fotós képzés | Amatőröknek stúdió gyakorlattal. „A ‘fényképez’ szónak szerencsés szinonimája a magyar nyelvben: ‘megörökít’. Érzékelteti a múló idő megragadásának, a tünékeny világ megőrzésének szándékát. Idő és fényképezés elválaszthatatlanok. Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”
Tanfolyamaink célja, hogy megtanítsuk hallgatóinknak, hogy fotósként hogyan örökíthetik meg tökéletes minőségben a múló pillanatokat akár egy nyaralás során is. Amennyiben szeretne bepillantani a fotóiskolánk mindennapjaiba, kérjük kattintson ide, és részletes információkat kaphat.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Fotográfiák | Fényképészet

    A fénykép az élet egy pillanatát úgy mutatja be, hogy a néző teljes valójában el tudja képzelni a kép környezetét, a kép eseményét, az ott történteket, a hangokat, és a néző ismerősként üdvözölje a szereplőket…

    2010. május 31. hétfő at 13:07

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>