Fotós oktatás, fotós képzések | Fotósuli nr.I

Fotós oktatás, fotósiskola | Digitális és filmes fotóstanfolyam, analóg és digitális fotókidolgozás | Fotóstúdió workshopok

Fotós oktatás, fotós képzések. Jöjjön el Ön is, és tartozzon egy jó csapathoz, tanulja meg másképp látni a körülöttünk lévő világot!

fotós oktatás fotóstanfolyam filmek 1

Fotós oktatás, fotós képzések. Egy érzést és a pillanatot megörökíteni, vagy csak általában jobb képeket készíteni: fotóiskolánkban minden fotográfiai kérdésére választ kaphat. Fotóstúdiónk fotósai a tanfolyamon azon dolgoznak, hogy Ön minél előbb és jobban elsajátíthassa a fényképezés alapjait.
Fotóstúdiónkban megtanulhat helyesen exponálni, tisztában lesz a fotográfiai szakszavakkal és jelentésükkel. Lehetősége nyílik fényképezni műteremben és szabadban. Városi környezetben vagy tájat a természetben, virágot, állatot. Épületet kívül és belül, illetve az éjszakai városképek készítésével fortélyait is megmutatjuk.
Az elméleti és gyakorlati órák után a képkiértékelések segítségével fogjuk elsajátítani a kompozíciós szabályokat és gyakorlati alkalmazásukat.

fotós oktatás fotóstanfolyam filmek 3

Fotós oktatás, fotós képzések. Az alkotó fotográfus tanfolyamunk, kezdőknek és újrakezdőknek egyaránt ajánlott. Az alkotó fotográfusi tanfolyamunkon elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával.
Megtanítjuk Önnek az alkotó fotográfia alapvető lépéseit elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, mind a analóg és digitális fotókidolgozás formai szabályainak megfelelően.

fotós oktatás fotóstanfolyam filmek 2

Fotós oktatás, fotós képzések. Az elméleti és gyakorlati órák mind a digitális és analóg fotográfia iránt érdeklődő hallgatókat is bevezeti a szakma rejtett titkaiba. Fontos számunkra az alkotás iránti elkötelezettség, a fotográfia szeretete és a kreativitás formálása.
Nálunk nem csak helyesen exponálni tanul meg, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fényképezés csodálatos tudományát, művészetét. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és a gyakorlati foglalkozások közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a fotográfiai alkotások létrehozatalában.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

32 comments

 1. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Kezdő szintű alkotó fotográfusi tanfolyam

  A fotótanfolyamunkon elsajátíthatja a kreatív fényképezés alapjait, tisztában lesz a rekesz, zársebesség tudatos alkalmazásával. Az elméleti és gyakorlati órákat elismert fotográfusok tartják. A fotós tanfolyam kifejezetten a digitális és analóg fotográfia iránt érdeklődő hallgatókat vezeti be a szakma rejtett titkaiba.

  Fontos számunkra az alkotás iránti elkötelezettség, a fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen exponálni tanul meg, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fényképezés csodálatos tudományát, művészetét. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és a gyakorlati foglalkozások közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a fotográfiai alkotások létrehozatalában.

  A kompozíciós szabályok elsajátítására külön képértékelések, képelemzések adják a legmegfelelőbb megoldást.

  2012. szeptember 27. csütörtök at 15:49

 2. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

  Szakmai tapasztalatainkat szabad-iskolánkban oktatjuk. Iskolánk különlegessége, hogy elkészült munkáink tapasztalatait első kézből tudjuk hallgatóinknak átadni.

  Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra! Stúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, te is aktívan részt veszel az órákon! Az órák elméleti és gyakorlati részből épülnek fel. Az elméleti órákat a stúdiónk otthonos környezetében, a gyakorlati órákat szintén itt, illetve változatos kültéri helyszíneken tartjuk. Bátran szólj bele, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdést újra meg újra.

  A werk és a világítástechnikai megoldások minden fotós számára nélkülözhetetlen alapelemei a munkavállalásnak és a feladatok igényes megoldásának. Csak ezután következhet az analóg és digitális utómunka. Iskolánkban az archaikus fotótechnikák és fényképezőgépek is részei a tananyagnak.

  Tanfolyamunkon a vizuális látásmód fejlesztésén, és a gépválasztáson át egészen a digitális technikával készült képek utólagos számítógépes korrekciójáig mindent megtanulhat.

  2012. október 2. kedd at 18:05

 3. Blendemanus

  Fotótanoda | A jó fotó titka

  A jó fotók készítéséhez két dologra van szükség: megfelelő felszerelésre, és magabiztos technikai tudásra. Ezek után már csak képzeletünk szabhat határt fotóink készítése során. Gyere, és tanuld meg Te is az alapokat kurzusainkon, hogy minél több örömet lelhess a fotózásban!

  Az elméleti háttér mellett sokrétű gyakorlati képzést biztosítunk fotóstúdiónkban, és azon kívül is. A tanfolyami foglalkozásokon felül fakultatív jelleggel folyamatos egy személyes konzultáció zajlik, ami egyedi érdeklődésekhez [pl. régi fotók archiválása és feldolgozása] hasznos segítséget nyújt.

  2012. október 2. kedd at 18:08

 4. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam

  Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a tükörreflexes gépvázak kezelését, a RAW formátum feldolgozását (digitális labor), a kompozíciós szabályokat és a térlátást, az emberábrázolás technikáját, az esti városképek és épületek fényképezését, a rendszervakuk tudatos használatát, a riport és sportfényképezést, a kreatív tájfényképezést, a műtermi modellfotózást, a szabadtéri esküvői képek készítését és a modell fényképezés alapjait. A fotótanfolyam szép, esztétikus felvételek készítésére, e mellett jó hangulatú együttlétekre és baráti kapcsolatok kialakítására nyújt lehetőséget.

  2012. október 2. kedd at 19:05

 5. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam

  A kezdő alkotó fotográfus tanfolyamunk, kezdőknek és újrakezdőknek egyaránt ajánlott.

  Az alkotó fotográfusi tanfolyamunkon elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk Önnek az alkotó fotográfia alapvető lépéseit elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés formai szabályainak megfelelően.

  2012. október 2. kedd at 19:07

 6. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

  Fotótanfolyamunk gyakorlati képzésének keretein belül mutatjuk be a leginkább érdeklődésre számot tevő tárgy és reklámfotós témákat.

  Megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűbb tárgyakat is mesterien bemutatni. Fotózunk régiségeket és egyéb kallódó értékeinket – mindenkivel érdeklődése szerint. Közösen építjük fel világítjuk be az adott témát.

  2012. október 2. kedd at 19:08

 7. Blendemanus

  Fotóoktatás | Technikai és szoftveres workshopok

  A technikai és szoftveres workshopok alkalmával az elméleti előadásokat és technikai gyakorlatokat egyben tartjuk témákra bontott feladatokkal. A szoftverek egyszerűbb kezelésének elsajátítása érdekében bemutatókkal színesítjük az előadásokat.

  Komoly szakmai háttérrel rendelkezünk, mely egyben biztosítja hallgatóinknak a további fejlődés lehetőségét. A workshop-okon elsajátíthatók a RAW képfeldolgozás, a digitális retusálás valamint a kreatív képalkotás technikai és művészi fogásai. Sok tippet-trükköt mutatunk hallgatóinknak, mely inspirálja őket is e rendkívül látványos, de nem könnyű műfaj elsajátítására.

  2012. október 2. kedd at 19:17

 8. Blendemanus

  Fotóoktatás | Photoshop fotósoknak

  Sajátítsd el a legelterjedtebb képszerkesztő eszköz, az Adobe Photoshop használatát a fotós szemszögéből!

  Speciális tematikájú képzésünkön a fotográfiai felhasználók számára nyújtunk hasznos, gyakorlati ismereteket a képfeldolgozás, retusálás és képszerkesztés területén. Sokéves fotós és képi utómunka tapasztalattal tálaljuk a szakmai fogásokat. A tippek és trükkök bemutatásával együtt olyan képzésben részesülhetnek tanítványaink, ami egyedülálló a mai oktatási piacon.

  2012. október 2. kedd at 19:18

 9. Blendemanus

  Fotóoktatás | Kortárs művészfotó tanfolyam

  Művészfotó tanfolyamunkon elsajátíthatja a kreatív és alkotó kortárs fényképezés fortélyait, tisztában lesz a különleges technikák alkalmazásával, elméletben és gyakorlatban egyaránt. A fotótanfolyam kifejezetten a digitális és analóg fotóművészet etikai és formai szabályainak megfelelően vezeti be hallgatóit a szakma legrejtettebb titkaiba.

  Fontos számunkra a művészet iránti elkötelezettség, a kortárs fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen tanul meg exponálni, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fények és árnyékok csodálatos világának megörökítését. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és gyakorlati fényképezések alkalmával a tanulók minél inkább kedvüket leljék a művészi alkotások létrehozatalában.

  A fotós tanfolyam kiemelten foglalkozik a digitális fotográfia szakmai fogásaival. A kreatív kompozíciós szabályok elsajátítására az elméleti és gyakorlati foglalkozások mellett a külön képértékelések, képelemzések adják a legmegfelelőbb megoldást.

  2012. október 2. kedd at 19:20

 10. Blendemanus

  Fotó oktatás, fotóstanfolyamok | Digitális és filmes fotósiskola

  Fotóstúdiónk meghirdeti fotósiskoláját. Módszerünk egy teljesen új, gyakorlat orientált, kreatív módszer, ami nem csak megismerést, rálátást, de vizuális szemléletmódot is eredményez a fotózás területén.

  Az oktatás két részre oszlik: az elméleti oktatásra, valamint a gyakorlatra: fotóstúdiónk művészeti sorozatainak fotózásán való részvétellel, esetleg közös projektek kidolgozása, és hallgatók által készített felvételek közös kiértékelésére. Hallgatóink szakmai gyakorlat keretében eljöhetnek velünk stúdiónk saját projektjeinek fényképezéseire.

  Stúdiónk meggyőződése, hogy a fényképészetet csak gyakorlatban lehet elsajátítani. Ezért egy olyan tematikát alakítottunk ki, ahol a hallgatóval együtt állítjuk össze a tanrendet képességeinek, és érdeklődési körének megfelelően. A szakmai gyakorlatokon olyan helyszíneket látogatunk meg, és olyan témákat fényképezünk, amelyeket a hallgatóink együtt választunk ki.

  2012. október 2. kedd at 19:21

 11. Blendemanus

  Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam

  Már tudod az alapokat, de nincs időd több hónapos tanfolyamokra járni?

  Válaszd szuper-intenzív workshopunkat, ahol elsajátíthatod a digitális fotó-technika fortélyait, a professzionálisan felszerelt stúdió használatát, a kültéri és stúdiófotózás, a portré, divat, glamour, a tárgy-ételfotó trükkjeit. Tanfolyamunk célja, hogy a mai dinamikusan fejlődő kor technikai eszközeit és lehetőségeit a legmagasabb szinten mutassa be és ismertesse meg, elméletben és gyakorlatban egyaránt hallgatóinkkal, kezdve a beállítástól az utómunkáig. Módszerünk egy teljesen új, gyakorlat orientált, kreatív módszer, ami nem csak megismerést, rálátást, de vizuális szemléletmódot is eredményez a fotózás területén. Hallgatóink megismerhetik a legfejlettebb digitális technikákat, az utómunka elméletét és gyakorlatát, hogy a legmegfelelőbb eszközt és formát választhassák gondolataik képi megvalósításához.

  2012. október 2. kedd at 19:25

 12. Blendemanus

  Fotótanoda | Gyakorlati oktatásokkal

  Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan lehet profin fotózni digitális fényképezőgépeddel? Ha igen, akkor jelentkezz fotósulinkra, és készíts lélegzet elállító fotókat akár már az első tananyagunk gyakorlati órája után.

  Előre bocsátjuk, hogy tanfolyamunk nem profiknak szólnak, hanem azoknak, akik beleuntak abba, hogy nem tudnak saját gyermekükről, vagy családjukról, esetleg egy nyaralásról, kirándulásokról olyan képeket készíteni, melyeket elképzeltek, szeretnének.

  2012. október 2. kedd at 19:27

 13. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

  Fotótanfolyamunk gyakorlati képzésének keretein belül mutatjuk be a leginkább érdeklődésre számot tevő tárgy és reklámfotós témákat.

  Megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűbb tárgyakat is mesterien bemutatni. Fotózunk különböző méretű [kisebb, nagyobb tárgyakat – stúdióban, és külső helyszíneken], régiségeket és modern tárgyakat, nehezen fotózható – tükröződő tárgyakat – mindenkivel érdeklődése szerint. Közösen építjük fel világítjuk be az adott témát.

  2012. október 2. kedd at 19:31

 14. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

  A kezdő alkotó fotográfus tanfolyamunk, kezdőknek és újrakezdőknek egyaránt ajánlott. Az alkotó fotográfusi tanfolyamunkon elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk Önnek az alkotó fotográfia alapvető lépéseit elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés formai szabályainak megfelelően.

  Az elméleti és gyakorlati órák kifejezetten a digitális és analóg fotográfia iránt érdeklődő hallgatókat vezeti be a szakma rejtett titkaiba. Fontos számunkra az alkotás iránti elkötelezettség, a fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen exponálni tanul meg, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fényképezés csodálatos tudományát, művészetét. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és a gyakorlati foglalkozások közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a fotográfiai alkotások létrehozatalában.

  Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a tükörreflexes gépvázak kezelését, a RAW formátum feldolgozását (digitális labor), a kompozíciós szabályokat és a térlátást, az emberábrázolás technikáját, az esti városképek és épületek fényképezését, a rendszervakuk tudatos használatát, a riport és sportfényképezést, a kreatív tájfényképezést, a műtermi modellfotózást, a szabadtéri esküvői képek készítését és a modell fényképezés alapjait. A fotótanfolyam szép, esztétikus felvételek készítésére, e mellett jó hangulatú együttlétekre és baráti kapcsolatok kialakítására nyújt lehetőséget.

  2012. október 2. kedd at 19:33

 15. Blendemanus

  Fotótanoda | A jó fotó titka

  A jó fotók készítéséhez két dologra van szükség: megfelelő felszerelésre, és magabiztos technikai tudásra. Ezek után már csak képzeletünk szabhat határt fotóink készítése során. Gyere, és tanuld meg Te is az alapokat kurzusainkon, hogy minél több örömet lelhess a fotózásban!

  Az elméleti háttér mellett sokrétű gyakorlati képzést biztosítunk fotóstúdiónkban, és azon kívül is. A tanfolyami foglalkozásokon felül fakultatív jelleggel folyamatos egy személyes konzultáció zajlik, ami egyedi érdeklődésekhez [pl. régi fotók archiválása és feldolgozása] hasznos segítséget nyújt.

  2012. október 4. csütörtök at 11:57

 16. Blendemanus

  Digitális és filmes fotósuli | Kiket várunk?

  A teljesen kezdőktől a gyakorlottabb fotózni vágyókon át bárki jelentkezhet, beleértve azokat is, akik évek vagy akár évtizedek óta fotóznak és csak a tudásukat akarják tökéletesíteni.

  Akadhatnak, akik nem rendelkeznek még felszereléssel, talán nincs elég információjuk a gépvásárláshoz, számukra a képzés idejére díjmentesen biztosítunk fényképezőgépeket és minden szükséges felszerelést. Noha tanfolyami hallgatóink többsége hobbifotós, iskolánk diákjai közül többen is választották a fényképész szakmát.

  2012. október 4. csütörtök at 12:02

 17. Blendemanus

  Digitális és filmes fotótanfolyam | Ismertetése

  Az utóbbi időben a fotózás széles körben elterjedt hobbivá vált. Szinte minden háztartásban van már digitális fényképezőgép. A megfelelő tudás megszerzése és a fortélyok ismerete nélkül azonban önmagában a felszerelés és az ambíció is kevésnek bizonyulhat. Fotóiskolánkban a hazai fotósélet kiválóságai, elismert fotográfusok szakavatott útmutatásával sajátíthatják el a hallgatók a digitális és filmes fotózás technikáját. A szakmai tudás elsajátítása mellett fontos szempontnak tartjuk, hogy tanulóink minél inkább örömüket is leljék a fotózásban.

  2012. október 4. csütörtök at 12:03

 18. Blendemanus

  Fotósuli | Tematika

  Az órák elméleti és gyakorlati részből épülnek fel. Az elméleti órákat a CCG Fotóstúdió otthonos környezetében, a gyakorlati órákat szintén itt, illetve változatos kültéri helyszíneken tartjuk.

  Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra! Fotóstúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, Te is aktívan részt veszel az órákon!

  Bátran szólj bele, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdéseket újra meg újra.

  2012. október 4. csütörtök at 12:04

 19. Blendemanus

  Fotóstanfolyam | Másképp, mint mások

  Számos fotóstanfolyam elérhető a piacon, jobbak és rosszabbak, olcsók és drágák! Nehéz helyzetben van a tanulni vágyó, hogy pénzéért a lehető legjobb, legszínesebb és nem utolsó sorban a legérthetőbb oktatást kapja.

  A mi célunk egy olyan kezdő fotósiskola létrehozása volt, ahol otthonos és autentikus környezetben, vegytiszta tudást kapsz, reális áron!

  Mi is voltunk kezdők, tudjuk, rögös út vezet a kitűzött cél eléréséhez. És persze ennek az útnak sosincs vége, viszont vannak állomásai. Ezt az utat helyetted nem tudjuk végigjárni, de minden tapasztalatunkat és tudásunkat átadjuk, hogy megtaláld a saját utad, ahol a technikát már biztosan és tudatosan használod, hogy csak a lényegre, az önkifejezésre tudj koncentrálni! Hogy olyan képeket készíthess, amivel Te és a neked fontos emberek is elégedettek lesznek!

  2012. október 4. csütörtök at 12:05

 20. Blendemanus

  Ébreszd fel a benned rejlő fotóst | Ereszd el a fantáziád és éld ki a kreativitásod

  Fotótanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már próbáltak használati utasításokból és népszerű, színes kiadványokból megtanulni fényképezni, de valami mindig hiányzott…

  Fotótanfolyamunkon könnyed, színes stílusban, mindenki számára érthetően és megérthetően magyarázzuk el a fényképezés olyan alapvető összetevőit, amelyeknek a tudatos használatával mindenki képes lesz a rendelkezésére álló fényképezőgéppel látványos, különleges képek készítésére.

  2012. október 4. csütörtök at 12:08

 21. Blendemanus

  Ébreszd fel a benned rejlő fotóst | Ereszd el a fantáziád és éld ki a kreativitásod

  Van benned egy mélyen szunnyadó fotós? Eddig még nem volt lehetőséged kibontakoztatni a tehetséged? Most épp itt az ideje, hogy színre lépj, hiszen a fotóstanfolyamunk kapui tárva-nyitva állnak!

  Fotótanfolyamunkon könnyed, színes stílusban, mindenki számára érthetően és megérthetően magyarázzuk el a fényképezés olyan alapvető összetevőit, amelyeknek a tudatos használatával mindenki képes lesz a rendelkezésére álló fényképezőgéppel látványos, különleges képek készítésére. Nálunk gyakorlatban tanulhatsz meg mindent!

  2012. október 4. csütörtök at 12:09

 22. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

  Fotóstanfolyamunkat azoknak találtuk ki, akik már vásároltak fényképezőgépet, vagy most állnak vásárlás előtt.

  Ha már van tükörreflexes géped, de még elveszel a menüben és a gombok erdejében, de tudni akarod mi mire való, mi mindent megmutatunk neked.

  Most akarsz fényképezőgépet venni, de nem tudod melyik lesz számodra a legmegfelelőbb itt a helyed! Nem csak kiválaszthatod a legmegfelelőbbet, de a beszerzésben is segítünk!!!

  A tanfolyamon megtanítjuk a tükörreflexes gépek használatát, technikai kezelését és az ahhoz kapcsolódó fotós alapfogalmakat. Ha van már géped, ne hagyd otthon! Mi minden kérdésedre választ adunk!

  2012. október 4. csütörtök at 12:10

 23. Blendemanus

  Fotó oktatás, fotós képzések | Fotós magánórák

  Azon lelkes kezdő fotósoknak tartok kívánság szerint egyéni vagy kiscsoportos magánórákat, akik szeretnék magas szinten elsajátítani a műtermi világítás minden fortélyát, legyen szó akár tárgyfotózásról, portréról, divatfotózásról, vagy glamour fotózásról.

  Az órák alkalmával személyre szabottan állítjuk össze az anyagot, az érdeklődési körnek, egyéniségnek megfelelően. Ha szeretnél megtanulni profi körülmények között világítani, vagy csak szeretnél egy-egy technikát kipróbálni, feltétlen jelentkezz.

  2012. október 4. csütörtök at 12:26

 24. Blendemanus

  Fotóstanfolyamok | Fotós oktatás

  „A ‘fényképez’ szónak szerencsés szinonimája a magyar nyelvben: ‘megörökít’. Érzékelteti a múló idő megragadásának, a tünékeny világ megőrzésének szándékát. Idő és fényképezés elválaszthatatlanok. Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

  Tanfolyamaink célja, hogy megtanítsuk hallgatóinknak, hogy fotósként hogyan örökíthetik meg tökéletes minőségben a múló pillanatokat akár hallgatóink kedvenc élethelyzeteiben.

  Tanfolyamaink során oktatóink segítenek, hogy mindenki megtalálhassa látásmódjának, érdeklődési körének megfelelő területeket, és elsajátíthassa azok megörökítését.

  2012. október 12. péntek at 09:30

 25. Blendemanus

  Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam

  A fotós egyik legnehezebb feladata, hogy egy adott pillanatban észrevegye a fotótémát és azokat mások számára is élvezetes, elgondolkodtató és érzelmeket kiváltó kompozícióba rendezze. Nem pusztán a pillanat kiragadása az időből, hanem önkifejező – önfejlesztő eszköz, mely segítségével vissza tudjuk adni az általunk átélt pillanatot másoknak.

  A tanfolyam végére minden hallgató magabiztosan fogja használni felszereléseit kültéren éppúgy, mint műtermi környezetben.

  2012. október 12. péntek at 09:41

 26. Blendemanus

  Digitális és filmes fotótanfolyam | Ismertetése

  A kurzusaink célja egy olyan magabiztos technikai tudás kialakítása, mely segítségével a legváltozatosabb körülmények között is technikailag hibátlan képek születhetnek.

  E mellett rálátást kívánunk nyújtani a fotográfia több eltérő technikai és műfaji területére is, hogy a későbiekben mindenki megtalálhassa látásmódjának, ízlésének megfelelő területet legyen az a természetfotó, divatfotó, experimentális fotó vagy más egyéb a halgató által választott terület.

  2012. október 12. péntek at 09:53

 27. Blendemanus

  Fotó oktatás, fotós képzések | Fotósuli, fotóiskola | A jó fotók készítésének titkai

  “Ha elsajátítottad a lépéseket, elkezdheted megtölteni lélekkel.” – Philip Toshio Sudo
  “Ne azt várjuk, hogy a művészet váljon a mi számunkra hozzáférhetővé, hanem mi nyíljunk meg a művészet számára.” – Werner Hofman
  “A remekmű legbiztosabb ismertetőjele, hogy mindenki számára van valami mondanivalója.” – Henry James
  “A tökéletesség valamennyi részlet tökéletes összhangja, amikor semmit sem lehet hozzátenni vagy elvenni anélkül, hogy az egész ne károsodjék.” – Leon Battista Alberti
  “A jó képnek nincs jelentéktelen része.” – Egry József

  2012. október 12. péntek at 09:56

 28. Blendemanus

  Fotóstanfolyam | Tematika

  Ezen a különleges, gyakorlat orientált tanfolyamon, stúdió foglakozásokon tanulhatod meg, mit jelent a fénnyel dolgozni, hogyan tudsz fényt elvenni, hozzáadni, deríteni, lágyítani, a fényt és az árnyékokat hogyan tudod a kép előnyére használni. Megtanulhatod az egyes fények, fénytípusok használatát, a fényformálók és fényforrások tippjeit, trükkjeit, amit gyakorló fotósok osztanak meg Veled.

  2012. október 15. hétfő at 17:30

 29. Blendemanus

  Fotóstanfolyam | A fény titkai

  A fény a főszereplő a mi szakmánkban, ugyanis csak akkor van kép, ha van fény. Van árnyék, van árnyalat, vannak színek, és ez a fény bizony folyton változik.

  Gyakorlat orientált tanfolyamunkon arra törekszünk, hogy vedd észre a természet fényeit, legyen jártasságod a különféle világításokban, legyen hozzá képességed, hogy felfedezd fény és árnyék, leképezés titkait!

  Stúdió oktatásunk nem csak a világításról szól, hanem arról, hogyan ötvözd a természetes és a mesterséges fényeket! Az elmélet elsajátítása után, rengeteg gyakorlati példával leszel gazdagabb nálunk, melyekből, ha csak néhányat is felhasználsz, már is magabiztosan készíthetsz kiváló képeket.

  2012. október 15. hétfő at 17:35

 30. Blendemanus

  Fotósiskola | Gyakorlat teszi a fotóst | Böngészés helyett töltsd fényképezéssel az idődet

  Egy biztos módszer, hogy ne kelljen feleslegesen órákat böngészned a fotós oldalakat, a megoldást keresve. Szenvedélyed a fotózás, de nincs kedved honlapokat böngészni vagy oktató szövegeket olvasgatni? Unalmas ugye? Hát ezt mi is unnánk…

  Lépj ki a virtuális világból, mert fotózni csak gyakorlatban tanulhatsz meg igazán jól.

  2012. október 15. hétfő at 17:36

 31. Blendemanus

  Fotós képzés | Fotótechnika elméleti és gyakorlati oktatása

  Biztos él benned is az az élmény, amit egy jól elkapott pillanat okozott. Mikor olyan képet nézel, ami elindít egy érzést és felkavar, vagy ép túláradó nyugalmat áraszt magából. Aztán elindul a gondolat vajon hogyan csinálhatta…

  Téged is furdal a kíváncsiság és szeretnéd megtudni, de leginkább megmutatni a világnak, hogy a te képeid milyen varázslatosan hatnak azokra, akik akár csak egy pillantást is vetnek rá. Ne habozz és mutasd meg a nagyközönségnek mire vagy képes fényképező géppel a kezedben…

  Fotósiskolánk által szervezett fotótanfolyam 15 alkalmat vesz igénybe, mely idő alatt hetente tartunk egy elméleti/gyakorlati fotó oktatást hallgatóinknak. A tananyag a fénytől egy kiállításának megtervezéséig tart. Foglalkozunk természet, modell, épület, tárgy, éjszakai városfotózással és sportfotózással is. A tanfolyamunkat analóg és digitális géppel is el lehet végezni.

  2013. február 20. szerda at 20:55

 32. Blendemanus

  Fotóstanfolyamok, Fotósiskola | Digitális és filmes fotósiskola | Számítógépes és kézi laborálás

  Fotóstúdiónk meghirdeti fotósiskoláját. Módszerünk egy teljesen új, gyakorlat orientált, kreatív módszer, ami nem csak megismerést, rálátást, de vizuális szemléletmódot is eredményez a fotózás területén.

  Az oktatás két részre oszlik: az elméleti oktatásra, valamint a gyakorlatra: fotóstúdiónk művészeti sorozatainak fotózásán való részvétellel, esetleg közös projektek kidolgozása, és hallgatók által készített felvételek közös kiértékelésére. Hallgatóink szakmai gyakorlatok keretében eljöhetnek velünk stúdiónk saját projektjeinek fényképezéseire.

  Stúdiónk meggyőződése, hogy a fényképészetet csak gyakorlatban lehet elsajátítani. Ezért egy olyan tematikát alakítottunk ki, ahol a hallgatóval együtt állítjuk össze a tanrendet képességeinek, és érdeklődési körének megfelelően. A szakmai gyakorlatokon olyan helyszíneket látogatunk meg, és olyan témákat fényképezünk, melyeket a hallgatóinkkal együtt választunk ki.

  Tanfolyamunkat ajánljuk kezdőknek, és újrakezdőknek is, akik már tisztában vannak az elméleti alapfogalmakkal, de gyakorlatot szakmai jártasságot szeretnének:
  • Fotóstúdiónknál a fényképezés szinte bármelyik területéről szerezhet tapasztalatokat, és személyes kapcsolatrendszerünk, és professzionális felszerelésünk (melyet szükség esetén használhat) a garancia arra, hogy a gyakorlati óráinkon készült fényképeiben biztos, hogy örömet fog találni.
  • Kiterjedt kapcsolatrendszerünk a garancia arra, hogy olyan helyszíneken(ről) fotózhat, ahova csak engedéllyel szabad belépni, olyan díszleteket használhat, melyek többnyire csak pénzért elérhetőek, valamint ha fotóihoz szükséges bármilyen nemű és korú modellt is biztosítani tudunk. Így magasabb színvonalon készíthet fényképeket, mint amire egy átlagos fotózás esetén lehetősége adódna.
  • Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra. Stúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, te is aktívan részt veszel az órákon.
  • Kis létszámú max. 2 fős szakmai gyakorlatok, ami biztosíték arra, hogy az elméletek után minden gyakorlati kérdésére választ kap majd. Bátran szólj közbe, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdést újra meg újra.

  Barangoljon oldalunkon, és ha megtetszik valamelyik téma, fotózási helyszín, speciális díszlet, akkor a legközelebbi fotózáshoz akár csatlakozhat is. Ha egyedi ötlete van csak a felszerelés, vagy a kapcsolat hiányzik, kérjük, telefonáljon, hátha tudunk segíteni, együtt fényképezni.
  Csatlakozzon fotózásainkhoz, és lessen el pár mesterfogást! Jöjjön el Ön is, és tartozzon egy jó csapathoz, tanulja meg másképp látni a körülöttünk lévő világot!

  2013. október 25. péntek at 11:41

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>