Fotómúzeum kincsei | Békés és Boldog Ünnepeket kívánnunk

Fotómúzeum kincsei | Fotóművészet, fotóművészek, fotókiállítások, fotómúzeum

Fotómúzeum kincsei. Minden kedves Barátunknak és Ügyfelünknek szeretnénk Békés és Boldog Ünnepeket kívánni!

fotómúzeum kincsei karácsony 1

fotómúzeum kincsei karácsony 2

Fotómúzeum kincsei. Ha jobban belegondolunk, nehezen tudjuk felidézni, mit kaptunk, illetve adtunk tavaly karácsonykor, a tavalyelőttire, pedig szinte alig emlékszünk. A szentestei áhítat, az összetartozás, a mások iránti figyelem és szeretet érzése, akkor is, ha karácsony csak egy napig tart az évben, mégis sokáig kihat. Rajtunk is múlik, meddig tudjuk megőrizni a szenteste békéjének és szeretetének hangulatát – talán valahol ez a karácsony igazi lényege.
*A fenti néhány fotóarchívumunkból előásott ajándék asztaltémánkkal szeretnénk a számítógépe képernyőjére is ünnepi hangulatot varázsolni, hogy munka vagy szórakozás közben is élvezhessék az ünnep hangulatát.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Blendemanus

    Fényképarchívum | Fotógyár | Képügynökségi fotózás

    Nagy örömmel vállaltuk fel azt a feladatot, hogy a fotózás hőskora óta elkészített “kallódó” képeket megmentsük az enyészettől, és azokat közkinccsé tegyük.

    Hisszük, hogy a megörökített pillanatokat meg kell becsülni. Napjaink legújabb technikáival újjá varázsolni a felvételeket, és segítségükkel már kezdődhet is az időutazás!

    Nem hagyjuk veszni fotógyűjteményét! Galériánk vásárol egészen az üveg diáktól, a leica diákig minden témakörben fotókat, melyeket a ’80-as évek közepéig készítettek. Legyenek azok családi események, utazások, tájfotók vagy akár portrék.

    2013. november 7. csütörtök at 10:23

  2. Blendemanus

    Képügynökség | Fotóarchívum

    Megkérdőjelezhetetlen tény, hogy napjainkban csak jó fotókkal lehet minőségi weboldalt, plakátot, reklámot vagy brossurát készíteni. Ezért is gondoltuk, hogy egy profi fényképgyűjteménnyel gazdagítjuk szolgáltatásainkat, ezáltal biztosítva azt, hogy mindig a megfelelő, jogvédett képekkel tudjuk reklámanyagaikat eredetibbé, szebbé tenni.

    2013. november 7. csütörtök at 10:25

  3. Blendemanus

    Képügynökségi archívum | Grafikai előkészítéssel

    Fotóstúdiónk több mit félmillió darabot számláló képgyűjteménnyel rendelkezik, mely anyagból, szabadon válogathat. Gyűjteményünk mérete biztosíték arra, hogy bármilyen reklámanyag fotóállományát érdekesebbé tegyék.

    A kiválasztott felvételeket bármilyen célra előkészítjük [szkennelés, színprofil beállítása, retusálás], feldolgozzuk.

    2013. november 7. csütörtök at 10:32

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>