Fotóstanfolyamok nr.V | Photograpers bag nr.II

Fotóstanfolyamok | Fényképészeknek és amatőröknek stúdió gyakorlattal

Fotóstanfolyamok | Photograpers bag. Biztosan él benned is az az élmény, amit egy jól elkapott pillanat okozott. Mikor olyan képet nézel, ami elindít egy érzést és felkavar, vagy ép túláradó nyugalmat áraszt magából. Aztán elindul a gondolat vajon hogyan csinálhatta…
Ha szeretnéd megtudni, akkor csatlakozz fotóiskolánkhoz, és mi segítünk megtanulni Neked.

fotóstanfolyamok - photograpers bag 02

fotóstanfolyamok - photograpers bag 01

Fotóstanfolyamok | Photograpers bag. A jó fotók titka. A jó fotók készítéséhez két dologra van szükség: megfelelő felszerelésre, és magabiztos technikai tudásra. Ezek után már csak képzeletünk szabhat határt fotóink készítése során. Gyere, és tanuld meg Te is az alapokat intenzív kurzusunkon, hogy minél több örömet lelhess a fotózásban!
Amennyiben több információra lenne szüksége fotóiskolánkról, ide kattintva megkaphat minden szükséges tájékoztatást. Ha beszélni szeretne velünk, kérem, keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

    Szakmai tapasztalatainkat szabadiskolánkban oktatjuk. Iskolánk különlegessége, hogy elkészült munkáink tapasztalatait első kézből tudjuk hallgatóinknak átadni.
    Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra! Stúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, te is aktívan részt veszel az órákon! Az órák elméleti és gyakorlati részből épülnek fel. Az elméleti órákat a stúdiónk otthonos környezetében, a gyakorlati órákat szintén itt, illetve változatos kültéri helyszíneken tartjuk. Bátran szólj bele, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdést újra meg újra.
    A werk és a világítástechnikai megoldások minden fotós számára nélkülözhetetlen alapelemei a munkavállalásnak és a feladatok igényes megoldásának. Csak ezután következhet az analóg és digitális utómunka. Iskolánkban az archaikus fotótechnikák és fényképezőgépek is részei a tananyagnak.
    Tanfolyamunkon a vizuális látásmód fejlesztésén, és a gépválasztáson át egészen a digitális technikával készült képek utólagos számítógépes korrekciójáig mindent megtanulhat.

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. június 21. csütörtök at 14:25

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>