Muzeális fotók | Gondolatok az olvadás kapcsán…

Muzeális fotók, fotómúzeum | Fotóművészet, fotókiállítás, art fotók eladás

Muzeális fotók | Gondolatok az olvadás kapcsán… Lassan véget ér a tél. Lélekben már készülődünk a nyárra. Eszünkbe jutnak az elmúlt gondtalan fürdőzések, a barátok.

muzeális fotók 3

Muzeális fotók | Gondolatok az olvadás kapcsán… Újra ott vagyunk a vízparton, érezzük a bőrünkön a nap melegét. Halljuk a víz csobbanását. Erre gondolva még gyorsabban repül az idő és múlik a tél, és talán gyorsabban olvad, ami a hóból megmaradt.

muzeális fotók 2

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

    Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

    Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

    2013. december 11. szerda at 23:19

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>