Royalty free stock | CCG Fotóstúdió • Békés és Boldog Ünnepeket kívánunk

Royalty free stock, photos images | Képügynökség, stock fotó ügynökség, stock fotók

Royalty free stock | CCG Fotóstúdió Minden kedves Barátunknak és Ügyfelünknek szeretnénk Békés és Boldog Ünnepeket kívánni!
Ha jobban belegondolunk, nehezen tudjuk felidézni, mit kaptunk, illetve adtunk tavaly karácsonykor, a tavalyelőttire, pedig szinte alig emlékszünk. A szentestei áhítat, az összetartozás, a mások iránti figyelem és szeretet érzése, akkor is, ha karácsony csak egy napig tart az évben, mégis sokáig kihat. Rajtunk is múlik, meddig tudjuk megőrizni a szenteste békéjének és szeretetének hangulatát – talán valahol ez a karácsony igazi lényege.

royalty free stock photos images christmas 1

Royalty free stock | CCG Fotóstúdió Karácsony, a kereszténység egyik legjelentősebb, Jézus betlehemi születésére emlékező ünnepe. Az Isten emberré válását és a megváltás közelségét hirdető ünnepünk. A karácsony bensőséges emberi-családi ünnepnek, a szeretet és az ajándékozás ünnepe.
A következő néhány ajándék asztaltémánkkal szeretnénk a számítógépe képernyőjére is ünnepi hangulatot varázsolni, hogy munka vagy szórakozás közben is élvezhessék az ünnep hangulatát.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>