Stúdió workshop • Papagájvirág | Fotósuli nr.VII

Stúdió workshop, fotóstanfolyam, fotós tanfolyamok | Műtermi virág fotózás

Stúdió workshop | Papagájvirág. Fotóstúdiónk egyik, ha nem a legfontosabb szolgáltatása, a fotózáshoz kapcsolódó képzések, tanfolyamok, workshopok. Fotóstúdiónk fennállása óta sikeresen futó kurzusaink, kimagasló szakmai színvonalon, hozzáértő, tapasztalt oktatókkal, profi technikával, változatos helyszíneken, köztük a CCG Fotóstúdió otthonos környezetében, és nem utolsó sorban mindig önfeledt hangulatban, igazi csapatszellemben telnek. Az alábbiakban aktuálisan futó képzéseinket találhatjátok meg, melyre a legnagyobb szeretettel várunk Benneteket.

stúdió workshop black strelitzia poster 2

stúdió workshop black strelitzia poster 1

Stúdió workshop | Fotóstúdió gyakorlat. A stúdió workshopok célja olyan haladó fotózási és képfeldolgozási technikák, technológiai ismeretek átadása, mely tudás máshol nem elérhető. Magas színvonalú, nemzetközi sztenderdeknek megfelelő képzéseinken a résztvevők a legújabb trendeket követő, professzionális szakemberektől tanulhatnak.
A tantermi képzések mellett műhelyfotózásokon olyan, általunk már kipróbált fotós helyszínekre viszünk el, ahol tapasztalt túravezetőink segítségével élesben is gyakorolhatod az elméletben elsajátított anyagot.

Stúdió workshop | Fotóművészet | Papagájvirág: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Blendemanus

    Fotóstanfolyam | Másképp, mint mások

    Számos fotóstanfolyam elérhető a piacon, jobbak és rosszabbak, olcsók és drágák! Nehéz helyzetben van a tanulni vágyó, hogy pénzéért a lehető legjobb, legszínesebb és nem utolsó sorban a legérthetőbb oktatást kapja.

    A mi célunk egy olyan kezdő fotósiskola létrehozása volt, ahol otthonos és autentikus környezetben, vegytiszta tudást kapsz, reális áron!

    Mi is voltunk kezdők, tudjuk, rögös út vezet a kitűzött cél eléréséhez. És persze ennek az útnak sosincs vége, viszont vannak állomásai. Ezt az utat helyetted nem tudjuk végigjárni, de minden tapasztalatunkat és tudásunkat átadjuk, hogy megtaláld a saját utad, ahol a technikát már biztosan és tudatosan használod, hogy csak a lényegre, az önkifejezésre tudj koncentrálni! Hogy olyan képeket készíthess, amivel Te és a neked fontos emberek is elégedettek lesznek!

    2012. június 22. péntek at 19:18

  2. Blendemanus

    Fotósuli | Tematika

    Az órák elméleti és gyakorlati részből épülnek fel. Az elméleti órákat a CCG Fotóstúdió otthonos környezetében, a gyakorlati órákat szintén itt, illetve változatos kültéri helyszíneken tartjuk.

    Nálunk ne számíts az iskolában megszokott száraz előadásokra! Fotóstúdiónkban kipróbálhatod, megfoghatod az eszközöket, nálunk nem csak az oktató kattint, Te is aktívan részt veszel az órákon!

    Bátran szólj bele, kérdezz vissza, ha valamit nem értesz, türelmesen és baráti hangvételben magyarázzuk el a felmerült kérdéseket újra meg újra.

    2012. június 22. péntek at 19:21

  3. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam

    Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a tükörreflexes gépvázak kezelését, a RAW formátum feldolgozását (digitális labor), a kompozíciós szabályokat és a térlátást, az emberábrázolás technikáját, az esti városképek és épületek fényképezését, a rendszervakuk tudatos használatát, a riport és sportfényképezést, a kreatív tájfényképezést, a műtermi modellfotózást, a szabadtéri esküvői képek készítését és a modell fényképezés alapjait. A fotótanfolyam szép, esztétikus felvételek készítésére, e mellett jó hangulatú együttlétekre és baráti kapcsolatok kialakítására nyújt lehetőséget.

    2012. július 26. csütörtök at 15:01

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>