Túrázás | Fotósvilág

Túrázás, túratárs, túra kereső | Digitális fotózás, digitális fényképezőgép

Túrázás | Fotósvilág. Modern világunkban lényegében mindenki rendelkezik valamilyen fénykép-készítő eszközzel. Legyen az egy mobiltelefon, kompakt vagy komolyabb fényképezőgép. Előbb utóbb odáig is eljutunk, hogy szeretnénk minél jobb fényképeket viszontlátni nyaralásunk, természeti sétáink alatt elkattintott fotóiból. Ilyenkor keresni kezdjük, hogyan képezhetnénk magunkat.

túrázás pilisben fotósvilág 2

Túrázás | Fotósvilág. A túra egy- vagy többnapos megerőltetőbb kirándulás a természetben, de lehet hosszabb körutazás is, amely folyamán a túrázók sok helyet egymás után végiglátogatnak. Túrázás alatt jellemzően gyalogos túrát értünk, de közkedvelt még a kerékpáros és a vízi túrázás is.

túrázás pilisben fotósvilág

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Fotóstanfolyam | Fotótúrák

    Mindenkinek, aki lenyűgöző helyszíneken tökéletesítené fotós ismereteit. Mindenkinek, aki szereti a természetet, akit érdekel az élővilág, a táj, vagy a kultúrák és népcsoportok megörökítése.
    Élvezd a fotózást a természetben, utazz lenyűgöző tájakon, és élj át életre szóló kalandokat! Szerezz haladó tudást, tanulj profi fotózási technikákat a legjobb fotós helyszíneken!

    2014. január 14. kedd at 15:45

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>