Virág fotózás fotóstúdióban | Színek és formák

Virág fotózás és dekoráció | Budapest fotó stúdió, fotóstúdió, műtermi fotózás

Virág fotózás fotóstúdióban | Színek és formák. Napjainkban a digitális képalkotás korszakának kezdetén állunk. Ez az a „fényképezés”, amelyhez sem fény, sem külvilág nem kell; bármely valós vagy képzelt jelenség a képernyőn hozható létre. A hagyományos fotográfia búcsúzik. De nem tűnik el teljesen: egyfelől újra a dekoráció egyedi és kreatív eszközévé válik, másfelől végleg megtalálja helyét a képzőművészeti műfajok között.

virág fotózás fotóstúdióban 1

Virág fotózás fotóstúdióban | Színek és formák. Galériánk kiterjedt és átfogó fotóművészeti archívuma biztosíték arra, hogy művészfotóival felforgassa az unalmassá váló, minimalizmusba és kommercializálódásba fulladt dekorációs trendeket. Cégünk megalakulásakor célul tűztük ki, hogy ne csak kivitelezők, hanem “alkotók” is legyünk az egyedi és különleges lakásdekorációk elkészítésében.

virág fotózás fotóstúdióban 2

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>