Kávézás | Reggeli kávé

Kávézás, reggeli kávé | Fotóművészet, fotókiállítások

Kávézás | Reggeli kávé. Nyáron tulajdonképpen szinte nem is hiányzik. Az ősz beköszöntével viszont e nélkül nem tud elindulni a nap. Még sötét van amikor az ébresztő óra parancsára kinyitom a szemem. Az ablaküveg túloldalán hűvös, nyirkos az idő. Amott egy lehajtott fejű ember igyekszik a dolgára kabátjába kapaszkodva. Muszáj innom egy kávét!
Az első kortytól téren is időn kívül kerülök. Ébren pihenek még egy kicsit. De sajnos a kávé menthetetlenül apad a bögrémben. Az utolsó kortyot már újra az ablak előtt állva iszom meg. Ideje szembe néznem a mai nappal.
De nini, mintha kezdeni tisztulni az ég és gyengén kisütni a nap. Hiszek a reggeli kávé erejében. Iszom is még egyet bent a cégnél. Na persze nemcsak ezért.

Kávézás - Model Coffee II

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. szilvi49

    Nekem télen nyáron hiányzik :) Azzal indul a nap :) délután meg amikor bírjuk, elnézünk a csajokkal a kedvenc kávézónkba. A facebook oldalon találtam rá http://www.facebook.com/tchibomagyarorszag

    2012. február 27. hétfő at 16:58

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>