Sörözés 10 pontja | Kontár Komlókutató • Múzeum+

Sörözés, és a sör, sör reklám | Szépművészeti múzeum, fotókiállítás, fotó galéria

Sörözés | Múzeum+. Havonta egy alkalommal a Szépművészeti Múzeum, Múzeum+ rendezvényén hosszított nyitva tartás alatt este 10-ig egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valamit személyeset, például: divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház, valamint a hónap aktuális témája a SÖR.
Everling Csaba fotókiállítása is megtekinthető lesz a Szépművészeti Múzeum, Múzeum+ Sör rendezvény estjén. A mostani cikkünk képanyaga a fotókiállításunk képeit mutatja be.

sörözés szépművészeti múzeum beer retro poster 2

Sörözés | Múzeum+ | Sörözés 10 pontja:
1. Sörözz magyar, ne habozz!
2. Korsó vagy pohár egyre megy, a lényeg, az ízek harmóniája!
3. A minőségi sör művészi remek: természetes alapanyagok és sörmesteri szakértelem!
4. Tökéletes sört, ideális hőmérsékleten! | A világos 8 ºC, a barna 10-12 ºC, a búza 12-15 ºC-osan élvezhető igazán!
5. Az első kortyot lassan, nyugodtan idd, hogy élvezhesd a sör zamatát!
6. Csak ismerős márkában bízz!
7. Sört csak frissen fogyassz! | A csapolt sört azonnal ízleld, és a bontott üveggel se késlekedj!
8. A jó sör koronája a habja! | Tömör, tartós, buborékai csak lassan olvadnak szét.
9. Ne szégyelld a „sörbajuszt”! | A fehér, habzó bajusz még a hölgyeknek is jól áll!
10. Egészségünkre!

sörözés szépművészeti múzeum beer retro poster 1

Sörözés | Múzeum+ | Retro poszterek: [1] [2] [3]
Sörözés | A sör fotó kiállításunk.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Blendemanus

    Sörözés | Gasztronómia

    A sör egyszerű, nyílt, őszinte vágyak célobjektuma. Semmi presztízsfogyasztás, semmi flanc, semmi verbális ködgomoly, csak a párálló üvegedény, nyugodt, hosszú kortyok, jövőbe vetett bizalom.
    A jövő méhében pedig egy újabb sör ígérete.

    2012. április 25. szerda at 19:34

  2. Blendemanus

    Sörözés | Gasztronómia

    A sör – főnév – régiesen ser, serital: malátából, valamint bizonyos pótanyagokból vízzel cefrézett, komlóval, illetve egyéb engedélyezett anyagokkal ízesített, sörélesztővel erjesztett, szén-dioxidban dús, általában alkoholtartalmú ital.

    2012. május 30. szerda at 18:09

  3. Blendemanus

    Sörözés | Gasztronómia

    Kevés olyan csoda létezik, melyben a természet ellentétes elemei ily harmonikus egységet alkotva egyesülnek, mint a sörben. E nemes nedűben testet öltve a tűz és a víz egymásnak feszülő több órás küzdelme végén, a nap éltető melege érlelte árpa és komló a pince hűvösében lel árnyas menedéket.

    A természet és az ember e lenyűgöző műalkotása sokszínűsége és sokrétű felhasználhatósága révén értékes része étkezési kultúránknak. Az ellentétek dinamizmusa a sör ízében él tovább: a maláta édes zamatát ellensúlyozó komló keserűje, a sör frissítő hűvösének ellenpólusaként megjelenő kellemesen csípős recencia a kulináris élvezetek kimeríthetetlen tárházát kínálja.

    A társas együttlétek, a baráti beszélgetések, családi események vagy sportközvetítések kedvelt frissítő itala a konyhában is változatos felhasználási lehetőséget biztosít. Kedvenc éttermünk kínálatában ma már bizonyára megtalálható egy-két finom sörrel készül étel, de a háziasszonyok konyhai trükkjei között is sok praktikus felhasználási módra bukkanhatunk.

    A poharunkban gyöngyöző ital ünnepi alkalmakra vagy csöndesebb hétköznapokra egyaránt az ízek és karakterek széles skáláját kínálja, valódi gasztronómiai élménnyé varázsolva ezzel a különböző étkezéseket.

    2012. június 3. vasárnap at 13:01

  4. Blendemanus

    Fotósuli, fotóiskola | Fotó oktatás, fotós képzések | Digitális és filmes fotótanfolyam | Profi oktatókkal

    Fotótanfolyamunk gyakorlati képzésének keretein belül mutatjuk be a leginkább érdeklődésre számot tevő tárgy és reklámfotós témákat.

    Megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűbb tárgyakat is mesterien bemutatni. Fotózunk koktélokat, ételeket, régiségeket, tükröződő tárgyakat – mindenkivel érdeklődése szerint. Közösen építjük fel világítjuk be az adott témát.

    Fotósuli – Gép és ész és kész!

    2012. június 5. kedd at 13:02

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>